De procedure

 

BSR is een proces en dat begint altijd met drie afspraken. Deze drie sessies, op dag 1, dag 4 en dag 11, zijn nodig om de veranderingen na de eerste afspraak te kunnen volgen.

 

De eerste afspraak duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur, met vervolgafspraken van ongeveer 45 minuten. Tijdens de eerste afspraak bespreken we gedetailleerd jouw achtergrond. Daarna ga je volledig gekleed op een speciale BSR bank liggen.

 

Vervolgens test ik op waar de body stress zich heeft opgeslagen en geef ik lichte impulsen die helpen deze stress los te laten. Mijn bevindingen leg ik dan uit, samen met advies over hoe je je eigen genezingsproces kunt ondersteunen. Daarbij zitten ook oefeningen die je zelf kan toepassen, naast advies over houding en goed gebruik van je lichaam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na drie BSR sessie ervaren de meeste mensen voldoende verlichting om een idee te krijgen van de effectiviteit. In sommige gevallen zijn aanvullende afspraken nodig om resultaten te ervaren. Als een aanvullende afspraak nodig is, maken we die na de derde afspraak.

 

Hoe lang om te genezen?

 

BSR is gebaseerd op het idee dat genezing van binnenuit komt. De tijd die het lichaam nodig heeft om te genezen en de omvang van de genezing varieert per persoon. Het hangt vaak af van hoe lang de body stress in het lichaam was opgeslagen, de impact van de eerste stress, en hoeveel de cliënt doet om het eigen genezingsproces te ondersteunen.

 

“Niet voelen, niet genezen.”

 

BSR sessies activeren een voortdurend genezingsproces in het lichaam. BSR is zo’n zachtaardige techniek dat het geen schade of letsel kan veroorzaken. Enig gevoel van ongemak, dat gevoeld zou kunnen worden direct na een sessie, komt altijd door het herstel van communicatie tussen het lichaam en de hersenen. Dit kan resulteren in tijdelijke reacties van moeheid, fysieke of emotionele gevoeligheid, horende bij het genezingsproces.

 

 

 

 

BSR Lorraine Blouin • Columbusstraat 158, Den Haag • 06 24 92 26 28 • KvK nr. 66229359 • Rek. nr. NL77 RABO 0310 5892 74

Lid van BSRAN (Body Stress Release Associatie Nederland) en MBSRA (Member of the Body Stress Release Association, International)

Mijn lichaam en geest kunnen zo beter omgaan met mijn stressvolle levensstijl.

 

 Anna, 36

Na een paar sessies kwam de mobiliteit in mijn nek, die al lange tijd vast zat, terug.

 

Brigitte, 52