Ik begon een jaar geleden met mijn BSR behandeling en het heeft mijn algemeen welzijn enorm verbeterd.

 

De maandelijkse releases hielpen mij om mijn al lang bestaande nek- en rugstijfheid op te lossen. Mijn lichaam en geest kunnen zo beter omgaan met mijn stressvolle levensstijl.

 

Ik raad Lorraine Blouin aan als practitioner: zij is oplettend en toegewijd in het aanpakken van de gezondheidsklachten en geeft daarnaast nuttige adviezen om deze te voorkomen.

 

Anna, 36

Consultant

 

 

 

 

Voorheen kon ik niet op mijn zijden slapen. Mijn rechterknie was opgezwollen en ik kon er moeilijk op lopen.

 

Na de BSR behandelingen ben ik stap voor stap vooruitgegaan.

Ik kan nu weer normaal op mijn zijden slapen en mijn knie is niet meer opgezwollen en pijnlijk.

 

Mijn rug doet ook geen pijn meer en ik kan normaal bukken.

Ik ben super tevreden met de behandeling en ga er nog mee verder.

 

Khadouja, 54

Huishoudelijke hulp

 

 

 

 

Ik had al heel erg lang last van mijn rug. Daarom werd ik behandeld door een fysiotherapeut. Dat verlichtte de pijn iedere keer, maar pas na een paar sessies en daarna kwam de pijn altijd weer terug.

 

Lorraine's eerste BSR sessie zorgde meteen voor een duidelijke verbetering. En na een paar behandelingen was de pijn weg, die is daarna niet meer teruggekomen.

 

Een kleine investering, maar met een enorm resultaat.

 

Jan Marten, 58

Advocaat

 

 

 

 

Lorraine Blouin heeft met BSR mijn lijf weer op de rails gekregen.

 

BSR helpt mijn lijf om alle lagen van stress te verwerken. Na een paar sessies kwam de mobiliteit in mijn nek, die al lange tijd vast zat, terug.

 

Ik voel me veel vrijer in mijn bewegingen en herstel ook sneller. BSR werkt veel beter dan de andere therapiën die ik daarvoor heb geprobeerd.

 

Merci beaucoup!

 

Brigitte, 52

Rehearsal director en ballet docent

 

 

 

 

In mei 2015 had ik een afspraak met de neuroloog in verband met een constante pijn in mijn linkerschouder. Deze pijn straalde uit naar mijn arm en hand en gaf naast immobiliteit ook veel problemen met slapen. De oplossing zou een operatie zijn.

 

Ik wist dat mijn bovenbuurvrouw, Lorraine Blouin, een opleiding BSR in Zuid- Afrika had afgerond. Met haar besprak ik mijn schouderprobleem en mijn weerstand tegen de voorgestelde behandeling. Wij raakten in gesprek over de BSR techniek. De bijzondere zachtaardige benadering in combinatie met de gedachte aan de mogelijkheden van het lichaam om zichzelf te herstellen sprak mij enorm aan.

 

Daarnaast heb ik depressieve klachten. De jarenlange opbouw van een enorme hoeveelheid stress nu mede versterkt door het niet goed functioneren van mijn lichaam had ook op dat gebied een negatieve werking.

 

Nu een jaar later is mijn nekhernia en daarnaast de pijn in mijn onderrug verdwenen. Mijn verbeterde conditie heeft ook een weerslag op mijn geest. Het opruimen van stress geeft ook hier verlichting. De regelmatige BSR behandelingen geven mij een vertrouwen in mijn eigen lichaamsvermogen.

 

Daarnaast zijn ook Lorraine‘s adviezen over het aannemen van een goede houding enorm waardevol. Bepaalde zithoudingen leken mij eerst totaal geen haalbare zaak. Inmiddels is het zo vanzelfsprekend geworden en energie verrijkend dat ik mij daar nog steeds over verbaas.

 

De BSR techniek, in combinatie met de enorme zorgvuldige benadering en warme uitstraling van Lorraine is voor mij van onschatbare waarde. Ik kijk naar iedere behandeling uit, het blijft mij een constant gevoel van vooruitgang geven.

 

Monique, 61

Voormalig docent geschiedenis en maatschappijleer in het voortgezet speciaal onderwijs

 

 

 

 

Ik had al een tiental jaren last van mijn rug en had inmiddels een heel traject doorlopen. Een specialist en meerdere fysio en manuele therapeuten en acupunctuur hadden niet geholpen en dan nog al die pijnstillers. Ik had heel wat uurtjes liggend op de bank doorgebracht.

 

Ongeveer een jaar geleden hoorde ik over BSR. "BSR" was mijn reactie, nog nooit van gehoord! Ik wilde het wel proberen, "je weet nooit" was mijn eerste gedachte.

 

Na een paar behandelingen merkte ik al resultaat. Ik kon weer zelfstandig gaan shoppen en na een paar maanden kon ik weer traplopen en met het openbaar vervoer, daarvoor waren alleen treinen en trams met een lage instap voor mij toegankelijk.

 

Ook de kramp in mijn benen is verdwenen en ik heb geen pijnstillers meer nodig. Ik ga nu nog maar een enkele keer ter preventie voor een BSR behandeling.

 

Wel jammer dat ik er zo laat over hoorde, maar ja, beter laat dan nooit!

 

Julia, 83

Oma

 

 

 

 

BSR Lorraine Blouin • Columbusstraat 158, Den Haag • 06 24 92 26 28 • KvK nr. 66229359 • Rek. nr. NL77 RABO 0310 5892 74

Lid van BSRAN (Body Stress Release Associatie Nederland) en MBSRA (Member of the Body Stress Release Association, International)